Berita Terkini

10 antara objektif utama Illuminati

Jika mahu senaraikan objektif-objektif Illuminati, memang terlalu banyak, tapi objektif paling utama sudah tentulah untuk menguasai dunia.

Mereka percaya bahawa anti-Kristus (Dajjal) akan datang ke bumi dan akan memerintah selama-lamanya. Musuh-musuh mereka yang paling besar ialah orang-orang Islam kerana telah ditulis di dalam hadith nabi s.a.w bahawa anti-Kristus akan dikalahkan oleh Imam Mahdi dan Nabi Isa a.s.

Walaubagaimana pun, berikut telah disenaraikan oleh seorang yang bernama Ahmed Saeed tentang secara ringkas berkenaan objektif-objektif utama Illuminati dengan jelas.


1 - Perbankan

Salah satu objektif utama dan terbesar mereka ialah untuk mengawal sistem perbankan seluruh dunia dan mereka telah selesai. 

Adalah dikatakan bahawa semua sistem perbankan di dunia ini dikendalikan oleh Illuminati sekarang.
2 - Muzik

Untuk menyampaikan mesej melalui muzik yang berlainan adalah penting kepada mereka. Hampir semua orang di atas muka bumi ini mendengar muzik moden. Adalah dipercayai bahawa mereka meletakkan mesej mereka di dalam lagu.3 - Kartun

Semua kanak-kanak di dunia menonton kartun. Kanak-kanak paling mudah untuk dipengaruhi, maka oleh yang demikian melalui kartun mereka menyampaikan mesej yang berbeza dan menunjukkan tanda-tanda yang berlainan yang mereka mahu kita lihat dan semai dalam diri kita.

Contoh besar ialah Disney, dimana Walt Disney adalah salah satu dari keluarga Illuminati.


4 - Wayang gambar

Adalah dikatakan bahawa kumpulan Illuminati terlibat dalam box office. Anda mesti telah melihat filem dengan tema pelik dan tidak beretika dan mesti tertanya-tanya mengapa ada orang yang mahu membuat filem sedemikian. Mungkin soalan-soalan anda masuk akal sekarang?
5 - Orde dunia Baru (New World Order)

Kumpulan Illuminati lah yang memperkenalkan orde yang menyatakan bahawa kumpulan elit akan memerintah seluruh dunia melalui kerajaan yang sebenar.

6 - Tanda-tanda biasa

Spider-man! labah-labah-manusia! . Bukankah tanda dengan tangan Spiderman sama dengan tanda syaitan? Secara kebetulan?

Dan banyak lagi tanda-tanda lain seperti tanda 'rock', salam Masonik, dan sebagainya.  Untuk melihat beberapa tanda yang berkaitan lagi, sila baca tajuk Sejarah perkembangan pemuja syaitan.
7 - Presiden


Dari awal hinggalah ke hari ini, semua presiden Amerika dikatakan mempunyai pertalian darah antara satu sama lain. Ia dilakukan untuk mengekalkan kuasa pada Illuminati supaya mereka boleh mengawal dunia.


8 - Membuatkan dunia mengecam Islam

Umat ​​Islam adalah ketakutan terbesar kepada Illuminati. Mengapa anda fikir penyerang 9/11 adalah orang-orang Islam? Mengapa tiada sebarang gambar yang diberikan kepada media pada kematian Osama Bin Laden? Malah hanya memberikan gambar palsu Osama? Semuanya telah dirancang semata-mata untuk membuatkan dunia memandang buruk terhadap umat Islam dan mereka berjaya dalam berbuat demikian.9 - Menyimpan rahsia

Objektif yang paling penting dalam kumpulan ini adalah untuk menyimpan rahsia mereka. Seseorang yang cuba untuk mendedahkan rahsia mereka berakhir dengan kematian atau hilang, khasnya yang kaya dan terkenal. 

Satu konspirasi berkisar tentang kematian Lady Diana. Beliau mahu berkahwin dengan seorang Muslim, maka kumpulan Illuminati memutuskan satu tempat untuknya, iaitu kubur.

Begitu juga dengan beberapa lagi nama-nama popular seperti Micheal Jackson, John Lennon, 2Pac dan sebagainya.


10 - Bangunan-bangunan

Anda mesti sedar mengapa terdapat begitu banyak bangunan berbentuk segi tiga. Segi tiga adalah antara tanda mereka. 

Jadi mereka wujudkan bangunan yang berbeza dalam bentuk segi tiga untuk menandatangani bersama dan untuk melepaskan tenaga negatif dengan melakukan perbuatan-perbuatan buruk dalam bangunan itu.
[Ahmed Saeed , Listphobia]

1 ulasan:

Terima kasih :)

Kategori

Air terjun (9) Ajaib (22) Al-Hadits dan Sains (2) Alam sekitar (10) AlQuran dan Sains (38) Angkasalepas (51) Animasi GIF (3) Antik (8) Aqidah (13) Arkeologi (21) Astronomi (48) Bala bencana (41) Batu kalimah (4) Batu permata (23) Biar betul (112) Biologi (2) Bionik (4) Budaya (5) Cinemagraph (3) Dajjal (2) Download (2) Duit (37) Duit Kertas (15) Duit Syiling (24) Dunia Hiburan (127) Ekonomi Dunia (20) Ensaiklopedia (55) Foto (346) Freemason (2) Freeware (3) Gempa bumi (7) Geologi (6) Gerhana bulan (1) GIF animation (3) Grafik 3D (3) Halimunan (3) Hamas (8) Hantu (52) High speed video (6) Iblis (13) Illuminati (26) Imam empat mazhab (5) Indeks batu permata (1) Indeks duit (2) Indeks kad telefon (1) Indeks sampul duit raya (1) Indeks setem (1) Internet (93) Jalan-jalan (56) Jenayah (121) Jin (36) Kad telefon (3) Kamera (21) Kamera digital (16) Kata-kata hikmah (28) Kemalangan (57) Kematian (55) Kesihatan dan Perubatan (192) Ketenteraan (46) Kiamat (7) Kisah akhir zaman (2) Klasik (59) Kristologi (47) Landskap (111) Makanan dan minuman (17) Makro (6) Manipulasi Foto (6) Metafizik (5) Misteri (60) Motivasi (34) Muzium mini (65) Paleontologi (1) Palestine (49) Paranormal (28) Penggodam (23) Perang (31) Perkahwinan (22) Pernikahan (19) Perubatan Islam (5) Polis (9) Politik (132) Politik dunia (49) Puisi (6) Rekod (101) Robotik (27) Sains (60) Sampul duit raya (5) Scam (5) Sedih (46) Sejarah (29) Sejarah Islam (16) Sejarah kuno (4) Selebriti meninggal (12) Seni (5) Seni beladiri (1) Senibina (21) Serangga (15) Sukan (42) Syiah (15) Syirik (1) Syria (41) Teknologi (241) Teknologi Nano (7) Teori konspirasi (163) Time lapse (39) Timur Tengah (176) Tumbuhan (36) UFO (39) Ulama meninggal dunia (2) Video (292) Wallpaper Islamik (39) Yahudi (10) Zionis (20)
Program Qurban dan Aqiqah di Kemboja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Unikversiti Designed by Templateism.com & Copy Blogger Themes

Imej tema oleh blue_baron. Dikuasakan oleh Blogger.