Berita Terkini

Bukan duit kerajaan, tetapi duit rakyat - Dr Mohd Asri- Di barat sana, mana ada sebut wang kerajaan, tetapi mereka sebut 'Tax payer money' iaitu 'Duit pembayar cukai'. Itu yang tepatnya, mana ada duit kerajaan, tetapi sebenarnya ialah duit pembayar cukai iaitu rakyat.

dr mohd asri kata MACAM DUIT MAK BAPAK KAU , KAU BAGI- Sebagai contoh jika kerajaan memberi duit kepada rakyat, dan rakyat mengucapkan terima kasih kepada menteri sekian-sekian, Dr ASri kata, "MACAM DUIT MAK BAPAK KAU , KAU BAGI!" .

Itu lah yang kita biasa lihat, kerajaan mahu sangat duit yang mereka berikan pada rakyat agar rakyat ucapkan TERIMA KASIH. Maka kita patut tanya kerajaan, DUIT SIAPA YANG KAMU BERIKAN ITU? Kemudian kita tanya lagi, kamu berikan itu dengan IKHLAS KERANA ALLAH atau kerana nak suruh orang PUJI?

- Dan pesanan Dr Asri, golongan agamawan mesti jadi cerdik. Jangan faham nas 1400 tahun lepas. Kita mesti melihat apa konteks yang berlaku pada hari ini.

Benar sekali saranan Dr Asri itu, ulamak-ulamak tidak boleh tidur dah, jangan jadi syaitan bisu lagi. Ayuh bangkit, berani kerana benar. Isu pemerintahan sebuah negara bukan perkara kecil!   Ini tidak, perkara-perkara yang kecil dan remeh-temeh mahu bertegang leher dan bertikam lidah sampai merah mata, tetapi isu besar seperti isu yang melibatkan negara mahu tutup mata dan telinga, apa kes!

Ayuh kembali tegakkan Undang-undang Islam!  Sebarkan tentang kebaikan Undang-undang Islam kepada masyarakat semua. Khutbahkan, syarahkan, ceramahkan, jangan pendamkan Hukum Allah itu!

Jika tidak sampai bila-bila lah kita semua akan mendapat gaji dari sumber yang haram dan syubhah. Kenapa?  Kerana semua produk dan servis di pasaran sana sebahagian besarnya adalah milik dan di bawah tajaan Illuminati dan sekutu-sekutunya. Dengan kata lain lagi, kita juga menyumbang ke arah pembunuhan umat Islam sedunia, ke arah New World Order, ke arah pembentukan kerajaan Dajjal dan Iblis di muka bumi ini!

Dan kemudian hampir semua kita sekarang ini terlibat dengan BANK. Dengan secara tidak langsung kita terlibat dengan RIBA juga. Sistem BANK itu sendiri direka oleh satu cabang dari Illuminati, iaitu Freemason. 

Benarlah maksud dalam hadith yang bermaksud, Daripada Abu Hurairah r.a. berkata, Rasulullah s.a.w. bersabda, “Akan tiba suatu zaman, tidak ada seorang juga pun kecuali dia terlibat dalam memakan harta riba. Kalau dia tidak memakan secara langsung, dia akan terkena juga debu-debunya”.  (Hadith Riwayat Ibnu Majah)

Daripada Abu Hurairah r.a. berkata, bersabda Rasulullah saw, “Akan tiba suatu zaman seseorang tidak mempedulikan dari mana dia mendapatkan harta, apakah dari sumber yang halal atau pun haram”.  (Hadith Riwayat Muslim)

Memang ramai yang tidak akan akui kenyataan saya ini, tetapi saya sudah kaji bab Dajjal dan Illuminati bertahun-tahun secara mendalam, dan saya nampak perjalanan mereka sekarang ini. Dan kita sudah dipengaruhi mereka sejak penjajahan British dulu lagi! 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih :)

Kategori

Air terjun (9) Ajaib (22) Al-Hadits dan Sains (2) Alam sekitar (10) AlQuran dan Sains (38) Angkasalepas (51) Animasi GIF (3) Antik (8) Aqidah (13) Arkeologi (21) Astronomi (48) Bala bencana (41) Batu kalimah (4) Batu permata (23) Biar betul (112) Biologi (2) Bionik (4) Budaya (5) Cinemagraph (3) Dajjal (2) Download (2) Duit (37) Duit Kertas (15) Duit Syiling (24) Dunia Hiburan (127) Ekonomi Dunia (20) Ensaiklopedia (55) Foto (346) Freemason (2) Freeware (3) Gempa bumi (7) Geologi (6) Gerhana bulan (1) GIF animation (3) Grafik 3D (3) Halimunan (3) Hamas (8) Hantu (52) High speed video (6) Iblis (13) Illuminati (26) Imam empat mazhab (5) Indeks batu permata (1) Indeks duit (2) Indeks kad telefon (1) Indeks sampul duit raya (1) Indeks setem (1) Internet (93) Jalan-jalan (56) Jenayah (121) Jin (36) Kad telefon (3) Kamera (21) Kamera digital (16) Kata-kata hikmah (28) Kemalangan (57) Kematian (55) Kesihatan dan Perubatan (192) Ketenteraan (46) Kiamat (7) Kisah akhir zaman (2) Klasik (59) Kristologi (47) Landskap (111) Makanan dan minuman (17) Makro (6) Manipulasi Foto (6) Metafizik (5) Misteri (60) Motivasi (33) Muzium mini (65) Paleontologi (1) Palestine (49) Paranormal (28) Penggodam (23) Perang (31) Perkahwinan (22) Pernikahan (19) Perubatan Islam (5) Polis (9) Politik (132) Politik dunia (49) Puisi (6) Rekod (101) Robotik (27) Sains (60) Sampul duit raya (5) Scam (5) Sedih (46) Sejarah (29) Sejarah Islam (16) Sejarah kuno (4) Selebriti meninggal (12) Seni (5) Seni beladiri (1) Senibina (21) Serangga (15) Sukan (42) Syiah (15) Syirik (1) Syria (41) Teknologi (241) Teknologi Nano (7) Teori konspirasi (163) Time lapse (39) Timur Tengah (176) Tumbuhan (36) UFO (39) Ulama meninggal dunia (2) Video (292) Wallpaper Islamik (39) Yahudi (10) Zionis (20)
Program Qurban dan Aqiqah di Kemboja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Unikversiti Designed by Templateism.com & Copy Blogger Themes

Imej tema oleh blue_baron. Dikuasakan oleh Blogger.