لا اله الا الله وحده لا شريك له، له الملك وله الحمد، وهو على كل شيء قدير . Semoga Allah bantu perjuangan menegakkan Islam dan keadilan di muka bumi ini, amiin .......

2 Disember 2011

Sekolah seks pertama di dunia telah dibuka di Vienna

Jumaat, Disember 02, 2011 | | |
AISOSAustria telah membuka sekolah seks antarabangsa pertama di dunia untuk mengajar siswa bagaimana caranya menjadi pencinta yang hebat.

Ylva-Maria Thompson, guru besar yang berasal dari Sweden telah membuka sekolah seks antarabangsa pertama di dunia. Sekolah yang diberi nama The Austrian International Sex School (AISOS) terletak di Wina dan menawarkan pelajaran dengan biaya 1,400 pound sterling (sekitar RM5,944).

Guru besar tersebut mengatakan siapa pun yang berusia di atas 16 tahun boleh mendaftarkan diri di 'perguruan tinggi' seksualiti pertama di dunia tersebut.

Siswa akan tinggal di asrama campuran blok lelaki dan wanita, di mana mereka diharapkan dapat mempraktikkan 'pekerjaan rumah' mereka. Pada akhir kursus, siswa akan diberi kualifikasi.

"Pendidikan inti kami tidak hanya teori tapi sangat praktis. Penekanannya adalah pada bagaimana menjadi kekasih yang lebih baik. Posisi seksual, teknik membelai, ciri-ciri anatomi," jelas Ylva-Maria Thompson.

Jurucakap sekolah Melodi Kirsch menambah, mereka yakin bahawa sekolah seks ini akan mendapat kejayaan besar.

"Ylva-Maria telah bekerja dalam waktu yang lama untuk idea ini dan telah menerima banyak dukungan dan bunga," jelas Melodi Kirsch.

Sekolah ini telah menjadi kontroversial di Austria. Iklan tidak senonoh yang menunjukkan pasangan sedang melakukan hubungan seks telah pun diharamkan oleh TV Austria yang lurus.

"Ini dibungkus dalam sebuah cara yang sangat stylish, tapi itu hanya menjual seks," ungkap salah seorang yang memprotes.

[Orange News , detik.com]


Makin berat dan berat penyakit dunia. Seks bebas semakin menjadi-jadi , na'uzubillah ....... 


Artikel berkaitan:

0 komen:

Catat Ulasan

Terima kasih :)


..
 

Al-Quran dan Sains

Hukum Allah

Stat


لا إله إلا الله محمد رسول الله

"Sesungguhnya pada kejadian langit dan bumi, dan pada pertukaran malam dan siang, ada tanda-tanda (kekuasaan, kebijaksanaan, dan keluasan rahmat Allah) bagi orang-orang yang berakal. (Iaitu) orang-orang yang menyebut dan mengingati Allah semasa mereka berdiri dan duduk dan semasa mereka berbaring mengiring, dan mereka pula memikirkan tentang kejadian langit dan bumi (sambil berkata): “Wahai Tuhan kami! Tidaklah Engkau menjadikan ini dengan sia-sia, Maha Suci Engkau, maka peliharalah kami dari azab neraka." [Surah Aali-Imran : Ayat 190 - 191]


Sabda nabi Muhammad s.a.w yang bermaksud, ".......Dan apabila pemimpin-pemimpin mereka tidak melaksanakan hukum Allah yang terkandung dalam al-Quran dan tidak mahu menjadikannya sebagai pilihan, maka (di saat ini) Allah akan menjadikan peperangan di kalangan mereka sendiri". [Hadits Riwayat Ibnu Majah]


"Tiadalah antara penciptaan Adam a.s hingga hari Kiamat, urusan (fitnah) yang lebih besar dari Dajjal." [Hadits Riwayat Muslim]


LINKS

Arkib blog

Hakcipta 2013 Unikversiti.
| Boleh copy, tapi mesti sertakan sumber dari sini. Segala berita dan iklan dalam blog ini tidak semestinya melambangkan pendirian kami. Jika ada salah dan silap harap maafkan, dan sila beri teguran membina dengan beradab dan berakhlak baik, bukan teguran membabi-buta tanpa usul periksa. Setiap berita tidak semestinya betul belaka. Yang 100% betul hanyalah AlQuran. Maka kaji dan tapislah berita dengan berhikmah :)