Proses derma sperma di bank sperma

Patut kah bank sperma ditubuhkan di Malaysia? Tengok saja lah macam mana prosesnya, tak mustahil nanti berduyun-duyun lelaki pergi menderma sperma kerana para wanita yang cuba mengeluarkan sperma dari mereka.

Bank sperma dalam gambar ini pun satu, mengapa tidak disuruh saja penderma itu mengeluarkan sendiri. Dan saya ni pun satu, apa kes pergi post menda-menda begini keh3. 

Mungkin kerana mereka mahu kan ketulenan, kang nanti tak pasal-pasal ada yang derma sperma lembu ke kambing ke.

Tapi kalau diganti wanita-wanita itu dengan lelaki, maka nampak seperti homoseks lah pula. Kalau nak letak orang-orang tua pula yang keluarkan sperma tu, ada ke orang tua yang sanggup?

Pendek kata, tak perlu buat lah bank-bank sperma ni, bikin kacau saja .......




Artikel berkaitan:
Newer Posts Older Posts
Boleh copy, Unikversiti tapi mesti sertakan sumber dari sini. Segala berita dan iklan dalam blog ini tidak semestinya melambangkan pendirian kami. Jika ada salah dan silap harap maafkan, dan sila beri teguran membina dengan beradab dan berakhlak baik, bukan teguran membabi-buta tanpa usul periksa. Setiap berita tidak semestinya betul belaka. Yang 100% betul hanyalah AlQuran. Maka kaji dan tapislah berita dengan berhikmah :) Template Modified by Unikversiti | Designed By Code Nirvana
Back To Top