لا اله الا الله وحده لا شريك له، له الملك وله الحمد، وهو على كل شيء قدير . Semoga Allah bantu perjuangan menegakkan Islam dan keadilan di muka bumi ini, amiin .......

3 November 2011

Hantu bersetubuh di ruang tamu rumah

Khamis, November 03, 2011 | |
Sebuah rumah di Euclid, Ohio, AS, telah membangkitkan minat daripada penyelidik hantu kerana pemilik mendakwa bahawa dia telah melihat dua hantu yang melakukan hubungan seks (bersetubuh) dengan satu sama lain.

Hantu bersetubuh di ruang tamu rumah

Dianne Carlisle mendakwa bahawa dia telah melihat pasangan dari alam ghaib di ruang tamu, yang seolah-olah menjadi bilik orang yang hidup dan mati.

"Ia kelihatan seperti, seperti hantu yang melakukan hubungan seks," katanya kepada gabungan Fox di Cleveland. "Anda boleh melihat kasut bertumit tinggi wanita itu!"

Jika benar, ini merupakan satu perkembangan yang luar biasa dalam penyelidikan paranormal, menurut penyiasat yang berpusat di Ohio iaitu David Jones.

"Ini belum pernah dilaporkan sebelumnya," Jones memberitahu HuffPost Weird News. "Ia akan menjadi menarik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rumah itu, terutamanya [kakak si mati Carlisle], yang kononnya meninggalkan mesej mel suara dari alam roh. Walau bagaimanapun, saya tidak fikir ia mempunyai apa-apa kaitan dengan [seks], tetapi saya tidak tertanya-tanya berapa lama ia telah berlaku.

Jones berkata hantu adalah contoh tenaga residual yang akan dicetak pada lokasi tertentu dan tidak sentiasa dari orang mati.

 


[Huffington Post]


Nampaknya macam ada jin yang dah bertemu jodoh. Bagus lah tu, tak payah lah jatuh hati dan ganggu manusia lagi :D


Artikel berkaitan:

0 komen:

Catat Ulasan

Terima kasih :)


..
 

Al-Quran dan Sains

Hukum Allah

Stat


لا إله إلا الله محمد رسول الله

"Sesungguhnya pada kejadian langit dan bumi, dan pada pertukaran malam dan siang, ada tanda-tanda (kekuasaan, kebijaksanaan, dan keluasan rahmat Allah) bagi orang-orang yang berakal. (Iaitu) orang-orang yang menyebut dan mengingati Allah semasa mereka berdiri dan duduk dan semasa mereka berbaring mengiring, dan mereka pula memikirkan tentang kejadian langit dan bumi (sambil berkata): “Wahai Tuhan kami! Tidaklah Engkau menjadikan ini dengan sia-sia, Maha Suci Engkau, maka peliharalah kami dari azab neraka." [Surah Aali-Imran : Ayat 190 - 191]


Sabda nabi Muhammad s.a.w yang bermaksud, ".......Dan apabila pemimpin-pemimpin mereka tidak melaksanakan hukum Allah yang terkandung dalam al-Quran dan tidak mahu menjadikannya sebagai pilihan, maka (di saat ini) Allah akan menjadikan peperangan di kalangan mereka sendiri". [Hadits Riwayat Ibnu Majah]


"Tiadalah antara penciptaan Adam a.s hingga hari Kiamat, urusan (fitnah) yang lebih besar dari Dajjal." [Hadits Riwayat Muslim]


LINKS

Arkib blog

Hakcipta 2013 Unikversiti.
| Boleh copy, tapi mesti sertakan sumber dari sini. Segala berita dan iklan dalam blog ini tidak semestinya melambangkan pendirian kami. Jika ada salah dan silap harap maafkan, dan sila beri teguran membina dengan beradab dan berakhlak baik, bukan teguran membabi-buta tanpa usul periksa. Setiap berita tidak semestinya betul belaka. Yang 100% betul hanyalah AlQuran. Maka kaji dan tapislah berita dengan berhikmah :)