Gambar-gambar hidupan liar oleh Marina Cano

Jurugambar amatur Marina Cano baru pulang bercuti dari Afrika selama 3 minggu dengan hasil-hasil yang sangat lumayan bah. Juga ditambah dengan gambar-gambarnya yang dirakam di Sepanyol. Seperti ada hubungan emosi antara dia dengan hidupan-hidupan liar tersebut. Dan haiwan-haiwan itu pun posing baik punya di depan kamera beliau. Bukan senang boh!

Marina berasal dari Santander, Sepanyol dan sudah menjadi jurugambar selama 25 tahun. 

Lembu-lembu tanduk besar
Jangan main-main dengan lembu-lembu Watusis ni, tengok tanduk sudah!


Kuda belang dengan aksi dramatik
Kuda belang dengan aksi dramatik 


Model-model babun yang seksi
Model-model babun yang seksi


Keluarga bahagia
Keluarga bahagia


Burung wrestling di udara
Burung wrestling di udara, Goldberg lawan Batista


Gajah bermandi debu-debu tanah
Gajah bermandi debu-debu tanah


Zirafah dan angin puting beliung
Zirafah dan angin puting beliung


Singa betina standby molek
Singa betina ni standby molek nampak. Macam nak terkam je! :D


Dan banyak lagi gambar-gambar yang sangat mengujakan dari Marina, termasuk landskap dan pelbagai genre lagi di Photo.net.  MasyaAllah .......

Facebook Marina Cano pula di Marina Cano Wildlife Photographer






Artikel berkaitan:
Newer Posts Older Posts
Boleh copy, Unikversiti tapi mesti sertakan sumber dari sini. Segala berita dan iklan dalam blog ini tidak semestinya melambangkan pendirian kami. Jika ada salah dan silap harap maafkan, dan sila beri teguran membina dengan beradab dan berakhlak baik, bukan teguran membabi-buta tanpa usul periksa. Setiap berita tidak semestinya betul belaka. Yang 100% betul hanyalah AlQuran. Maka kaji dan tapislah berita dengan berhikmah :) Template Modified by Unikversiti | Designed By Code Nirvana
Back To Top