Berita Terkini

Wanita penjolok mata dilepaskan kerana polis tidak tahu apakah dia terangsang atau tidak

Gambar contoh seorang 'flasher' hardcore yang sudah tidak ada maruah
Sick Female flasher
Polis bingung tentang bagaimana mereka boleh mendakwa seorang 'flasher' (penjolok mata) iaitu Annette Kaiser, 34, kerana di Jerman, mempamerkan tubuh sekejap bukannya kesalahan jenayah - pihak berkuasa perlu membuktikan yang pelaku adalah terangsang.

Pegawai-pegawai mengatakan bahawa menangkap lelaki adalah mudah kerana cukup jelas apabila mereka sangat terangsang syahwat.

Tetapi ianya sangat berbeza dengan seorang wanita, yang mana sukar untuk membuktikan bahawa dia sedang terangsang.

'Jika seorang lelaki membuka seluarnya, mudah untuk melihat dia terangsang (barang naik), tapi dengan seorang wanita adalah tidak mungkin," jelas juru cakap.

Cik Kaiser yang nakal mengatakan dia akan terus berlegar di sekitar dalam keadaan telanjang kerana dia menyukai rasa kebebasan.

'Saya suka mempamerkan tubuh saya. Saya berikan kepada lelaki-lelaki dengan daya tarikan dan kemudian saya cepat-cepat pergi," tambah beliau.


[Metro.co.uk]


Apakah itu 'flasher'?  Flasher ialah seseorang yang mempamerkan tubuhnya dalam keadaan yang tidak senonoh (tunjuk dengan sekilas alat kelamin, payudara, buntut dan seumpamanya).

Flasher adalah di antara contoh kerosakan akhlak di barat dalam soal seks, di samping 'pole dancer' , pelacur, artis porno dan sebagainya lagi.

Jika dipanggil mereka seperti binatang, sudah tentu mereka akan marah.  Tetapi hakikatnya, perangai mereka sudah menjadi seperti kera dan babi, dan juga hilang maruah seperti binatang.   Ini bukan satu kutukan, tetapi adalah hakikat, jika kita menggunakan akal fikiran dengan sebaik mungkin.

Kerana perbuatan-perbuatan mereka lah yang menggalakkan seks bebas, sehingga nanti akan berlaku zina, buang anak, anak luar nikah dan sebagainya. Keturunan manusia akan menjadi semakin rosak , malah ada kalanya binatang lebih baik lagi , kerana binatang pandai juga jaga anak, tetapi manusia hingga sanggup buang anak.

Jika sudah terlanjur pun, apa lah salahnya berikan anak itu kepada mereka-mereka yang mahu kan anak, atau hantar sahaja ke tempat-tempat yang sepatutnya untuk dijaga dengan baik .......

2 ulasan:

  1. Astaghfirullah. Dah giler agaknya si Kaiser tu. Sedikit pun tida ada perasaan malu. Dan pegawai2 tu mengatakan ini bukan kesalahan jenayah sebab tiada bukti yang Kaiser ni terangsang. Kebabai. Dah terang2 itu perbuatan salah. Tu perbuatan yang akan merangsang orang lain. Tengok tu ah, berapa ramai yang sanggup duk kat depan tu dan amik gambar. Free lagi. Sedih sungguh. Betapa maruah seorang wanita di jaja dengan hina nya.

    Ni dah lebih dasyat dari binatang. Binatang sememang nya tidak berakal. Haizzzz.. rosak rosak..

    BalasPadam
  2. Astaghfirullah. Dah giler agaknya si Kaiser tu. Sedikit pun tida ada perasaan malu. Dan pegawai2 tu mengatakan ini bukan kesalahan jenayah sebab tiada bukti yang Kaiser ni terangsang. Kebabai. Dah terang2 itu perbuatan salah. Tu perbuatan yang akan merangsang orang lain. Tengok tu ah, berapa ramai yang sanggup duk kat depan tu dan amik gambar. Free lagi. Sedih sungguh. Betapa maruah seorang wanita di jaja dengan hina nya.

    Ni dah lebih dasyat dari binatang. Binatang sememang nya tidak berakal. Haizzzz.. rosak rosak..

    BalasPadam

Terima kasih :)

Kategori

Air terjun (9) Ajaib (22) Al-Hadits dan Sains (2) Alam sekitar (11) AlQuran dan Sains (38) Angkasalepas (51) Animasi GIF (3) Antik (8) Aqidah (13) Arkeologi (21) Astronomi (47) Bala bencana (42) Batu kalimah (4) Batu permata (23) Biar betul (113) Biologi (2) Bionik (4) Budaya (5) Cinemagraph (3) Dajjal (2) Download (1) Duit (37) Duit Kertas (15) Duit Syiling (24) Dunia Hiburan (129) Ekonomi Dunia (20) Ensaiklopedia (55) Foto (346) Freemason (2) Freeware (3) Gempa bumi (7) Geologi (6) Gerhana bulan (1) GIF animation (3) Grafik 3D (3) Halimunan (3) Hamas (8) Hantu (88) High speed video (6) Iblis (13) Illuminati (27) Imam empat mazhab (5) Indeks batu permata (1) Indeks duit (2) Indeks kad telefon (1) Indeks sampul duit raya (1) Indeks setem (1) Internet (94) Jalan-jalan (56) Jenayah (121) Jin (68) Kad telefon (3) Kamera (21) Kamera digital (16) Kata-kata hikmah (28) Kemalangan (58) Kematian (55) Kesihatan dan Perubatan (202) Ketenteraan (46) Kiamat (7) Kisah akhir zaman (2) Klasik (61) Kristologi (47) Landskap (111) Makanan dan minuman (17) Makro (6) Manipulasi Foto (6) Metafizik (6) Misteri (61) Motivasi (34) Muzium mini (65) Paleontologi (1) Palestine (49) Paranormal (79) Penggodam (23) Perang (31) Perkahwinan (22) Pernikahan (18) Perubatan Islam (5) Polis (9) Politik (132) Politik dunia (49) Puisi (6) Rekod (102) Robotik (27) Sains (60) Sampul duit raya (5) Scam (5) Sedih (46) Sejarah (29) Sejarah Islam (16) Sejarah kuno (4) Selebriti meninggal (12) Seni (6) Seni beladiri (1) Senibina (21) Serangga (15) Sukan (43) Syiah (15) Syirik (1) Syria (41) Teknologi (246) Teknologi Nano (8) Teori konspirasi (178) Time lapse (39) Timur Tengah (177) Tumbuhan (37) UFO (39) Ulama meninggal dunia (2) Video (330) Wallpaper Islamik (39) Yahudi (10) Zionis (20)

Unikversiti Designed by Templateism.com & Copy Blogger Themes

Imej tema oleh blue_baron. Dikuasakan oleh Blogger.