Motosikal Honda lampu bulat pacuan 2 roda berkuasa elektrik

Bagi penggemar motosikal Honda lampu bulat, anda mesti terliur tengok motosikal ni. Dah la style lampu bulat lama yang klasik tetapi moden, rekabentuk juga menarik, tambah lagi menggunakan kuasa letrik. Dan mungkin tak mahal sangat harganya. Amacam, terasa nak ke Jepun ke sekarang?  :)

Honda-EV-Cub

Motosikal Honda EV-Cub pacuan dua roda ini adalah salah sebuah kenderaan yang dipamerkan di pameran yang ke 41 Tokyo Motor Show di Makuhari Messe pada 21 Oktober 2009 di Chiba, Jepun.


Honda-EV-Cub 2



Honda-EV-Cub 3



Apa-apa pun ini semua hanyalah DUNIA, yang pasti tidak kekal lama. Minat-minat jugak, jangan sampai tergila-gila sehingga lupa bahawa di sana nanti ada lagi hari kebangkitan semula yang mana semua manusia akan diadili dan dihukum. :)



Artikel berkaitan:
Newer Posts Older Posts
Boleh copy, Unikversiti tapi mesti sertakan sumber dari sini. Segala berita dan iklan dalam blog ini tidak semestinya melambangkan pendirian kami. Jika ada salah dan silap harap maafkan, dan sila beri teguran membina dengan beradab dan berakhlak baik, bukan teguran membabi-buta tanpa usul periksa. Setiap berita tidak semestinya betul belaka. Yang 100% betul hanyalah AlQuran. Maka kaji dan tapislah berita dengan berhikmah :) Template Modified by Unikversiti | Designed By Code Nirvana
Back To Top